Fettfrysning med coolshaping

Pris 1900 kr

Coolshaping reducerar lokala fettdepåer permanent genom behandlingstekniken, cryolipolys. Det är en behandling där man med kontrollerad nedkylning dödar fettcellerna på ett lokalt område på kroppen. Fettceller är mer känslig för kyla än omkringliggande vävnad, vilket gör att varken hud, muskler eller nervtrådar tar någon skada.

Behandlingen tar ca en timme, men kroppen fortsätter att arbeta och göra sig av med de döda fettcellerna i upp till tre månader innan man når det slutliga resultatet. Vetenskapliga studier har visat att man i genomsnitt tappar upp till 25% vid första behandlingen.
En rekommenderad kur är på 3 behandlingar på samma område med 4-6 veckors mellanrum.

Coolshaping är ett alternativ till fettsugning, men utan att behöva göra kirurgiska ingrepp. En fettfrysning är också en mer ekonomisk behandling för att bli av med oönskade fettdepåer samt att man slipper alla risker som normalt förknippas med fettreducerande kirurgi. Dessutom ger fettreducering med Coolshape ingen konvalescens. Du kan komma och göra din fettfrysning på lunchen och återgå direkt till jobbet.