Elektromagnetisk skulptering

Elektromagnetisk skulptering är metoden som både bränner fett och bygger muskler i samma behandling. EMS skapar ett elektromagnetiskt fält som tränger igenom huden för att påverka muskelvävnaden och fettdepåer.
Energin producerar upp till 20000 muskelkontraktioner under en halvtimmes behandling, vilket inte går att komma i närheten av med vanlig träning på gym. 

Minska 19% fett, öka 16% muskler
En kur med 4 gånger á 30 minuters behandlingar, minskar i snitt fettmängden med 19 procent och ökar muskelmassan med 16 procent. 
EMS träning är en ickeinvasiv och helt smärtfri behandlingsmetod som varken är baserad på värme eller kyla, vilket säkerställer att inga risker finns för brännskador, ärrbildning eller svullnad.
Man rekommenderar 8-10 halvtimmesbehandlingar under 4 veckors tid, vilket motsvarar 2-3 gånger i veckan för att nå resultat. 

Maskinen vi använder är både FDA och CE certifierad. Den har förutom fyra handtag, även en sittplatta för stärkning av  muskulaturen i bäckenbotten.

Hur känns behandlingen?

Behandlingen är smärtfri, och kan lättast beskrivas som ofrivilliga muskelkontraktioner, jämförbart med känslan i musklerna under intensiv träning. Beroende på hur vältränad du är, kan du få träningsvärk efteråt.

Vad ska man tänka på innan behandling?

Du ska inte ha någon metall på dig under behandlingen. Du kan ha kläder på dig, men tänk då på att ha smidiga och tunna kläder, tex tights och tshirt. Bh ska vara utan bygel. Minst 1 timme fasta,  dvs ingen mat eller dryck innan behandling. Ät gärna 1 timme efter behandling istället, och gärna med högt proteininnehåll. Drick mycket vatten.

Vilka områden kan man behandla?

En kur består av en muskelgrupp som behandlas 4 x 30 minuter. Vi rekommenderar minst 2 kurer för att uppnå resultat. Vår maskin har 4 handtag, vilket gör att du kan träna 2 områden samtidigt. Områden som går att behandlas: 
Mage, baksida/framsida lår, vader, biceps, triceps, axlar.Vi rekommenderar att man slutför två kurer inom en månad för bästa resultat. 

1 behandling 650 kr
8 behandlingar 4500 kr
10 behandlingar 5000 kr