Cavi-lipo med ultraljud

Cavi-lipo

fettreducering med ultraljud

Har du oönskat fett på kroppen, kärlekshandtag eller för stort midjemått? "Mamma-mage" efter graviditet, celluliter, gäddhäng eller dubbelhaka?

Vi hjälper dig!

 

Ny patenterad teknik på endast 25kHz!

 

Bäst i test enligt tidskriften Topp-Hälsa!

 

Cavi-Lipo

Den nya revolutionerande metoden som reducerar

fett och celluliter. Slimmar och formar där du önskar!

-Ingen hudpenetration

-Ingen konvalescenstid

-Snabb och kostnadseffektiv behandling

-Licensierade utövare

-Inga biverkningar

-Smärtfritt och bestående resultat

-För både kvinnor och män

 

Teknik

Cavi-Lipo är en ny teknik som använder ultraljud för

att helt förstöra fettceller. Det som gör just Cavi-Lipo

så effektiv är att den har en patenterad lösning som gör att ultraljudet distribueras in i kroppen vinkelrätt och att man då får interferens och således uppnår en mycket effektiv kaviation i behandlingsområdet utan att behöva använda onödigt mycket effekt. vilket gör det lättare att komma åt fettceller. Cavi-Lipo är marknadens enda maskin som arbetar med 25kHz.

Resultat

Behandlingsresultaten berörs av faktorer som hur fettet sitter bundet i bindväv, det vill säga vilken typ av fett du som kund har. En tumregel är att man får bort 250-500 gram rent fett per behandling, runt t.ex magen innebär det 1-6 cm. Slutgiltigt resultat av en behandling uppnås efter ca 1-2 veckor, men känns redan efter 3-4 dagar.

 

Behandling

Behandlingen kan ske på alla ställen där det finns underhudsfett, vilket kan innebära såväl buk, lår, armar, kärlekshandtag,rygg och hals. Utöver detta behandlas även celluliter. Alla fettyper kan behandlas bortsett från de inre fettlagerna, som ligger innanför tjockare muskelskikt. Dessa påverkas alltså inte av behandlingen utan går endast att påverka genom rätt kosthållning och motion.

En behandling tar ca 30 minuter. Det behandlade området blir varmare som resultat av den ökade blodcirkulationen och är ett bevis på att behandlingen fungerar. När ultraljudet träffar fettceller uppstår det vibrationer. Dessa fortplantas via vätskan i kroppen och uppfattas som kvitter i örat, vilket kallas undertoner. Det är en normal och mekanisk påverkan av ljudorganen och upphör så fort sonden tappar kontakt med fettet.

Före och efter behandling

För att hjälpa kroppen är det viktigt att dricka mycket vatten, både före och efter behandlingen.Vill man ha riktigt bra resultat bör man hålla ner intaget av kolhydrater ett dygn innan samt ett dygn efter behandlingen. Anledningen är inte så konstig, den frigjorda vätskan innehåller kroppsegen energi, vilket innebär att musklerna kommer konsumera vätskan

om det inte finns andra kolhydrater att tillgå.

Vem, hur och när?

Alla som är fullt friska och någorlunda vana motionärer kan behandlas med Cavi-Lipo med ca fem dagars mellanrum. Har man någon form av sjukdom behöver det inte vara ett hinder, men man bör naturligtvis meddela terapeuten detta. Det viktigaste är dock att du som kund har motivation till en sund hälsa. Du bör ha ett fungerande lymfsystem, så du efter behandling kan träna och svettas rejält. Kan du inte svettas efter en behandling är det svårt för kroppen att transportera bort slaggprodukterna och resultatet blir inte de önskvärda.

Vill du nå målet med viktnedgång? Vi tror på lösningen: 1/3 Cavi-Lipo, 1/3 kost och 1/3 motion/träning.

Vad skiljer Cavi-lipo behandling från annan kaviationsbehandling?

Cavi-Lipo är marknadens enda maskin som arbetar

med 25kHz och har en patenterad lösning som distribuerar ultraljudet vinkelrätt och då skapar interferens vilket ger en effektiv kavitation utan att behöva tillföra onödigt hög effekt .

Vi erbjuder Dig förmånliga paket på 5 eller 10 gånger. Även enstaka tillfällen kan vara aktuellt i vissa fall.

Cavi-Lipo-behandlingar till stans bästa pris, utan att tumma på resultatet!

 

Hur går en konsultation till?

Vi går igenom hälsodeklaration, individuella mål, råd om kost och träning.

Behandling:

Cavi-Lipo fettreducerande ultraljudsbehandling på önskat område på kroppen samtidigt som ni ligger bekvämt på en bädd och kopplar av.(20-30 min, 50-60 min. lår)

Behandlingen avslutas sedan med sk "koppning" för

att ytterligare hjälpa kroppen ta hand om de slaggprodukter som frigörs i kroppen.