Tatuering

Tatuering

Tatuerar ni vart som helst på kroppen?

-Nej, inte ansikte, fotsulor, handflator eller intima kroppsdelar.

 

Hur gör man för att boka en tid?

-Man bokar en tid för konsultation. Då går vi igenom dina tankar och vad du har för önskemål, och om de går att uppfyllas. Har du en bild, så ta med den. Ofta kommer man att behöva justera den lite, då det inte alltid går att få en bild exakt som den är, beroende vart på kroppen den ska sitta.

En konsultation är alltid kostnadsfri. Men vi tar en depositionsavgift om 1000 kr vid bokning av tid. Detta för att täcka kostnader för förberedelser inför din tatuering, såsom t ex skissning. Depostionen dras sedan av från priset när du kommer för din tatuering.

 

Ombokning av överenskommen tid ska ske senast 1 vecka innan. Vid bokad tid och kunden ej dyker upp behålls depositionen av salongen.

 

Vad kostar det att tatuera sig?

Priset för en tatuering baseras på tidsåtgång, detaljrikedom i motivet, placering, hur många färger som används, och storlek på motiv. Vi ger ett ungefärligt pris vid konsultation.

Man betalar en deposition för bokad tid, och vid tatueringstillfället betalas resterande belopp. Vi kan tyvärr inte erbjuda någon sorts avbetalning.

 

Ska man tänka på något särskilt till tatueringstillfället?

Undvik alkohol, försök att äta bra innan, ta på dig oömma kläder i mörka färger. Ta gärna med dig något godis eller något annat sött, då carbohydrater lindrar lite smärta och håller dig pigg.

 

Har ni någon åldersgräns för tatueringar?

Ja, 18 år.

 

Vad ska man tänka på efter en tatuering?

En nygjord tatuering kan man likna vid ett öppet sår. Därför är det av ytterst vikt att man inte vidrör den med smutsiga händer.

De första timmarna kommer man att ha en skyddsplast på. När man tar bort den, ska man tänka på att smörja med lämplig salva, tex bepanthen, helosan eller epita. Tatueringen får inte torka under läkningsprocessen. Den ska vara smord.

Klia eller pilla bort tatueringsflagor är inte tillåtet. OM det bildas några, måste de få ramla bort av sig själv.

Undvik sol, solarium, bastu och bad.