Naglar

Naglar

På vår salong i Gävle kan du få dina naglar förlängda och/eller förstärkta med gelé. Vi har 15 års erfarenhet och använder endast kvalitetsprodukter.

Du som kund kan ställa höga krav på kvalitet och hållbarhet. Det är viktigt för oss att du som kund är nöjd.

 

GELLACKBEHANDLING

Här appliceras ett gelbaserat lack på de naturliga naglarna som måste härdas med UV eller LED ljus. Behandlingen passar dig som har friska hela naturliga naglar, och vill ha ett välsittande lack. Har du däremot lätt att få sprickor i sidorna rekommenderar vi en förstärkning.

FÖRSTÄRKNING

Här appliceras gel över hela den naturliga nageln i valfri look. Vid en förstärkning skapas även en tredimensionell form på nageln, vilket ger bättre styrka. Naglarna blir dock inte längre vid själva behandlingen, men kommer att växa sig längre då de är skyddade av förstärkningen och inte kommer att nötas eller brytas av. Förstärkning passar dig som inte har behov av att ha långa naglar, men som ändå har naglar som brukar gå sönder i sidorna eller brytas av.

FÖRLÄNGNING

Här appliceras gel över hela den naturliga nageln, samt en bit utanför, för en längre längd. Man förstärker även naglen på samma sätt som vid en förstärkning, så även här byggs en tredimensionell form upp på nageln. Förlängning passar dig som har en frisk och fingertoppslång nagelbädd. Ju kortare nagelbädd, desto kortare förlängning kan man göra.

 

NATURELL LOOK

Naglar skulpterade med clear gelé, så dina egna naglar syns igenom. Så naturligt det kan bli. Ser i princip ut som om du lackat med ett vanligt överlack, men blir självklart mycket starkare med konstmaterial.

 

NUDE LOOK

Naglarna skulpteras med en beige/rosa färg. En mycket populär look.

 

HELFÄRGAD LOOK

Naglarna skulpteras med clear gelé, och därefter appliceras valfri gellackfärg över hela nageln.

 

FRANSK LOOK

Nagelbädden skulpteras med en rosa färg och den fria kanten skulpteras/målas vit.

 

Förutom dessa looker är det bara fantasin som sätter gränserna.

 

Varmt välkommen till vår salong inne på vackra Berggrenska Gården i Gävle.

Nagelvård i Gävle
Vackra naglar
Naglar i gelé